Hoe laser ontharing kan u tijd, stress en geld besparen.

 Alang de behandelingen worden voorafgegaan via een uitvoerig intake-gesprek besproken. Zo is er samen gekeken die behandelmethode dit meest over toepassing kan zijn. Onze intake gesprekken bestaan gratis en volkomen vrijblijvend.

Allicht luisteren we aandachtig naar uw wensen en verwachtingen van het uitkomst. We vertellen u dan ook hoeveel laserbehandelingen benodigd bestaan teneinde dit te verwachten resultaat te bereiken.

Dit laseren doet in principe nauwelijks pijn, alang zijn er immers bepaalde lichaamsdelen waar een laserbehandeling vaak indien hetgeen pijnlijker is meemaken. Denk hierbij aan de bovenlip, een oksels, een handen en voeten en de intieme delen.

Veel behandelaars adviseren teneinde enige weken vanwege een ingreep dit te veven huidgebied zoveel mogelijk behalve de zon te houden. Blootstelling met de zon maakt de laserbehandeling minder doeltreffend en kan ook een kans op complicaties vermeerderen.

Laserontharing Bezit u dan ook hinder van overmatige, ingegroeide hoofdharen ofwel ongewenste haargroei die donker is betreffende kleur in het gelaat ofwel op het lichaam?

Komt u dan ook niet uit ofwel bezit u dan ook aanvullende info nodig? Neem dan rustig aanraking met het op. Wij helpen u dan ook graag.

Veilig in toepassen en speciaal ontwikkelt vanwege het verwijderen van ongewenste haargroei of ingegroeide hoofdharen

Op welke manier bereid ik mij wegens op permanent ontharen? Omdat permanent ontharen door geneesmiddel met laser ons vrij onschuldige behandeling kan zijn, hoef je niet heel wat vanwege te bereiden wegens de treatment.

Een laser bezit louter effect op de haarzakjes welke in een groeifase zijn, omdat daar dan genoeg melanine kan zijn teneinde dit laserlicht op te nemen.

Bij eventuele pijnlijke idee, die vanwege u ook niet verdraagbaar kan zijn, is aanbevolen vooraf met een behandeling op de behandelde huidgebied een voorgeschreven verdovingscrème (Emla crème) aan te bezorgen om de huid te verdoven.

Ook niet al die haarzakjes doorlopen die 3 fasen op hetzelfde tijdstip. Op dit moment met een laserbehandeling zullen sommige haarzakjes in de groeifase zijn, overige bestaan in een overgangs- of rustfase.

Op de haarzakjes welke in de overgangs- en rustfase zijn, bezit de laser nauwelijks effect. Verscheidene behandelingen zijn uiteraard benodigd teneinde zoveel mogelijk haarzakjes in de groeifase te treffen en te inactiveren.

De energie over de laserstraal met een specifieke golflengte (805 nm) is in het pigment (melanine) van een haarfollikels omgezet in warmte, waardoor een haarfollikels vernietigd geraken en de nieuwe haargroei ook niet verdere mogelijk kan zijn.

Laat jouw haren welke je wilt laten laseren in de 6 weken voorafgaand aan je behandeling zoveel hier mogelijk staan. Ga je haren zeker ook niet waxen, plukken of betreffende ons elektrolyse-apparaat weghalen. lees meer Scheren mag veelal immers.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Hoe laser ontharing kan u tijd, stress en geld besparen.”

Leave a Reply

Gravatar